Seminer Dersi ve Sunumu

Enstitümüz Yüksek Lisans programında ders aşamasında olup 2017-2018 bahar döneminde seminer dersine kayıt yaptıran öğrencilerimizin en geç 24.06.2018 tarihine kadar seminer sunumlarını yapmaları gerekmektedir.

Seminer sunumunu başarı ile sunmayan öğrenciler seminer dersinden başarısız sayılır, bir sonraki dönem seminer dersini yeniden alırlar  ve tez aşamasına kayıt yaptıramazlar.

Seminer dersinden başarılı sayılmak için ilgili ders dönemi sonuna kadar semineri başarı ile sunmak gerekir. Seminer Sunumu dinleyicilere açık olarak yapılır, Seminer dersini en geç 4. yarıyıl sonuna kadar başarmak zorunludur.

Seminer sunumunu başarı ile tamamladıktan sonra tez önerisi verebilecek durumda olan öğreniciler en geç bir sonraki yarıyıl başlangıcına kadar tez konusu önerisi vermelidirler.